Wat is SEO?

Online marketing
Door middel van SEO kunnen wij er voor zorgen dat uw website hoger in de zoekmachines komt en u hierdoor meer verkeer naar uw website zal krijgen. Door de nieuwste zoekmachine technologieën en onze expertise in dit vakgebied kunnen wij garanderen dat uw website meer verkeer zal krijgen. Wij gebruiken hiervoor verschillende technieken. Dit doen wij onder andere in de code van de webshop, maar ook in uw teksten, url’s, titels, etc.

Organisch zoekverkeer
Met deze optimalisaties wordt gedoeld om uw organisch zoekverkeer te ‘boosten’. Dit is gratis zoekverkeer via Google en andere zoekmachines.

Zoekwoord analyse
Zo zullen wij onder andere aan de hand van Google Trends, Google’s Keyword Estimator en Google Analytics  een analyse maken voor uw website en zullen zoekwoorden geselecteerd worden die waardevol zijn voor uw website. Vervolgens zal doormiddel van diversen SEO strategieën een SEO targeting campagne worden opgezet voor deze woorden. Hiermee wordt u snel op een aantal goede woorden gevonden binnen Google. Wij letten bij het selecteren van de woorden niet alleen op relevantie, maar ook op de bekendheid (hoe vaak wordt erop gezocht). Daarnaast speelt een concurrentie analyse een belangrijke rol hierin.

Download onze brochure Gratis SEO Scan


SEO

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer

Website URL *

Zoekwoorden *

 

Anti-Spam controle *

Om CAPTCHA te gebruiken moet je de plugin Really Simple CAPTCHA installeren.